Overgewicht – Zit dat in de familie?

admin december 23, 2014 0
Overgewicht – Zit dat in de familie?

Overgewicht, erfelijk of niet?

Veel mensen die te dik zijn zeggen dat dat komt omdat overgewicht ‘in de familie’ zit, of omdat ze slechte eetgewoonten hebben geleerd toen ze opgroeiden. Daar zit iets in.

Als één van je ouders te dik is, is de kans dat je ook te dik wordt 40 tot 50 procent. Als beide ouders te dik zijn wordt deze kans zelfs 70 tot 80 procent. Het is moeilijk om vast te stellen of dit komt omdat overgewicht erfelijk is of dat het komt door de omgeving waarin iemand opgroeit.

De kans dat je te zwaar bent als je uit een gezin komt met het vaste weekendritueel van uit wandelen gaan, is zeker kleiner dan als je uit een gezin komt dat als vaste gewoonte had ’s zondags uit eten te gaan.

Dr. Albert Sunkard, overgewicht-specialist aan de universiteit van Pennsylvania, heeft een onderzoek gedaan waarbij honderden geadopteerde mensen in Denemarken werden gevolgd. Hij kwam er achter dat er geen verband bestaat tussen het overgewicht van geadopteerde mensen en dat van hun adoptieouders.

Daarentegen bleek er wel degelijk een link te zijn met de natuurlijke ouders. Met andere woorden, kinderen van dikke ouders die waren geadopteerd door dunne mensen werden later vaak toch te zwaar.

Er bestaat meer bewijs dat erfelijkheid zeker van invloed is op de lichaamsbouw van jonge volwassenen. Niettemin, uit welke familie je ook komt en hoe je ook bent opgegroeid, je kan toch afvallen!!

Hoewel jouw genen – of je omgeving- jouw basaal metabolisme kunnen beïnvloeden en bepalen hoeveel vet je hebt en waar het zit, leert het 7×7 afvalreceptenboek je hoe je een gezond standpunt inneemt tegenover voeding en het zal je beslist helpen bij het afvallen, ook al heb je een natuurlijke aanleg voor overgewicht. Het 7×7 afvalreceptenboek is een effectief middel tegen o.a. vetzucht.

Het helpt gegarandeerd iedereen.

Als je denkt dat een hormonaal probleem de oorzaak van het overgewicht is of dat er iets niet in orde is met de stofwisseling, raadpleeg dan de huisarts.

Ik ben er echter van overtuigd dat je met het 7×7 afvalreceptenboek de overtollige kilo’s er af zullen vliegen. Wanneer je eenmaal bent gewend aan de smaak van vers voedsel zonder vette sausjes, en wanneer je het menu samenstelt aan de hand van de lijst recepten in het boek, zal je snel je trek in vet eten kwijt zijn.

Als jij jouw kinderen opvoedt in een omgeving waarin veel groente en ander gezond voedsel wordt gegeten, bestaat er een goede kans dat zij zullen opgroeien tot slanke volwassenen ondanks hun erfelijke aanleg.

PS:

Je loopt geen enkel financieel risico bij aanschaf van het 7×7 afvalreceptenboek. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan vraag je gewoon je geld terug.  En krijgt het altijd terug!!! Simpel toch?

Schaf hier het 7×7 afvalreceptenboek aan.

Leave A Response »